Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Sahrami-valkosuklaakakkua, omena-karpaloleipää ja pinkkiä glögiä. Joulucarbonaraa ja persilja-pähkinälohta. Uusi upea ruokajoulu on nyt katettu!

Tänä vuonna joulun makuun voi päästä jo puolessa tunnissa. Valmis perunalaatikko paistetaan blineiksi ja graavilohileivät nautitaan juuriselleri-päärynäsalaatin seurassa. Helpot joulusalaatit sopivat kaikkiin kattauksiin. 

Aattona pöytään katetaan herkullinen brunssi. Jouluskonssien kanssa maistuu ihanan raikas shisolohi. Ohuiksi viipaleiksi leikattu, tuplamarinoitu paahtopaisti on puolestaan täydellinen pari sinappisille piparjuuriperunoille. Tarjottavat on helppo valmistella etukäteen, jolloin jouluaattona voi keskittyä nauttimaan.

Joulua voi juhlia myös ranskalaisittain. Ankanrinnan, pistoulla viimeistellyn karitsankareen ja paistettujen kampasimpukoiden kanssa maistuvat makuihin sovitetut ranskalaiset viinit.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Aaton ihanin jälkiruoka on rapean keveä, mutta täyteläinen pavlova. Vai ehkä sittenkin pehmeällä marengilla hunnutettu suolakinuskiuunijäätelö?

Eikä joulua ilman kuivakakkuja. Taatelikakussa maistuu nyt espresso ja joulutiikeri saa pähkinäisestä kuorrutuksesta ihanaa rousketta. Ainakin red velvet -kakusta inspiroitua kuivakakkua on ehdottomasti kokeiltava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joulupöydän valkoviinit, punaiset, roseet ja oluet sekä uudenvuoden kuohuvat on myös valittu, joten voit poimia suosituksista omiin juhliisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Herkullista joulunaikaa!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla