Kuvat
Panu Pälviä

Mustikka-mannapannaria, hilejälkiruoka roseeviinistä ja vadelmista, mökkiruokia, grillattua kalaa... Uusin Glorian ruoka & viini on täynnä kesäherkkuja.

Heinäkuun Glorian ruoka & viini -lehti vie lomakokkaamisen tunnelmiin. Lehdessä käydään Lontoossa haistelemassa grillauksen uusimpia tuulia, katetaan pöytä täyteen marjaleivonnaisia ja nähdään, kuinka huippukokki leipoo mustikkapiirakan. Tuoremakkarasta tehdään kesämakkarakeitto ja grillissä kypsyvät makkarakoftat. Kasviksista taas muhkean makuisia vegeherkkuja: sesongin nachopelti, BBQ-tofuhodarit ja kreikkalaisesta pinaattipiirakasta inpiraationsa saaneet quesadillat.

Viinisivuille on nostettu löydöt edullisten viinien joukosta. Riippukeinuun kannattaa ottaa lukemiseksi kirjoitus nuoren suomalaiskokin työvuodesta ranskalaisessa tähtiravintolassa.

Lehti on nyt kaupoissa!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla