Glorian ruoka & viini 6/2021
Modernia mummonsalaattia, kantarellipolentaa ja tapenade-tomaattipiirakkaa. Mansikkapokekakkua ja roseeviinipersikoita. Uusi Glorian ruoka & viini saa sydänsuven maistumaan.
Uusi Glorian ruoka & viini on täynnä ihania, lomalaisten käsiin sopivia reseptejä.
Kesäkokin Italiassa valmistuu helppoa kantarellipolentaa, kesäkurpitsarisottoa ja uudentyylistä panzanellaa.
Grillissä tirisevät purjot, avomaankurkut ja porkkanat, joista saadaan kastikkeilla ihanan meheviä tarjottavia kesäpöytään. Lisäksi kokataan herkkuja rouskuvan rapeista salaateista.
Rentoa leivontaa arvostava ihastuu mansikkapokekakkuun ja mustikka-sitruunamelissarullaan.
Loman kohokohta on retkipäivä, jonka virkistävän viileät piknikeväät maistuvat myös hellekelillä. Jano sammutetaan itse tehdyllä raparperi-sitruunalimulla.
Lehdestä voi poimia suositukset naturalviineihin ja biodynaamisesti tuotettuihin viineihin. Lisäksi kansien välistä löytyvät ihanat, roseeviineille täsmätyt reseptit. Sydänsuven ranskalaistyylisen aterian voi päättää roseessa uuttuneisiin persikoihin.
Herkullista heinäkuuta!