Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Uunignoccheja, punaviini-rouskukastiketta ja normandialaista omenapiirakkaa. Bageleita ja leipävanukasta. Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu ihanille syysruoille.

Arkena maistuvat helpot ja nopeat uuniruoat aina ruusukaali-makkaravuoasta lämpimään palsternakkasalaattiin. Myös itsestään paahtuvan misotofun ohje kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun.

Tekniikka-sarja on omistettu lihapullille. Miten ammattikokki valmistaa lihapyörykät, kuinka niistä saa rakenteeltaan niin tasaisia?

Entä mitä ovat Tellicherry, Kampot ja Lampong? Pippurinystävän kannattaa tutustua juttuun, jossa pureudutaan erilaisten pippurien ihmeelliseen maailmaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Viinin kanssa -sarjassa on tällä kertaa aiheena rakastettu peruna. Jutusta löytyvät muun muassa luksusmuusin, kalan kanssa tarjottavan vihreän perunamurskeen ja kreikkalaisen perunadipin reseptit. Kaikille herkuille on valittu viini, jonka kanssa maut pääsevät loistamaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viiniraadin arvioitavana ovat nyt Saksan ja Itävallan kepeät ja maanläheiset punaviinit.

Eikä syysruokalehteä ilman sieniä ja omenoita. Keittiössä tuoksuu nyt kuohkea kauramurupiirakka, calvadoskermalla täytetty normandialainen omenapiirakka tai klassinen tarte tatin.

Viikonloppuaamu alkaa Croque Madame -leipävanukkaalla. Vai ehkä sittenkin vastapaistetuilla bageleilla? Hyvin kohotetusta jutusta selviää, kuinka bagelit leivotaan ja millä kaikella ne kannattaa täyttää.

Herkullisia lukuhetkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla