Vain elämää alkaa taas! Nyt sinäkin voit syödä kuin supertähti, sillä Soppa365 paljastaa ennakkoon supersuosittujen artistien ruokavalinnat.

Perjantaina alkaa supersuositun Vain elämää -sarjan kuudes tuotantokausi. Ensimmäisenä on vuorossa Olli Lindholmin päivä.

Etukäteen tiedetään jo, että avausjaksossa kuullaan etukäteiskohua herättänyt Yö-yhtyeen Joutsenlaulu. Samu Haberin versio herkistää Olli Lindholmin kyyneliin. Liikuttavia hetkiä on siis luvassa.

Me Soppa365:ssa olemme kuitenkin kiinnostuneempia artisteista ruokaihmisinä.

Kuudes Vain elämää- kausi eroaa aiemmista, sillä artistit asuvat Hirvensalmella sijaitsevan Satulinnan sijaan Espanjan Aurinkorannikolla. Tämä on selvästi vaikuttanut myös muusikoiden ruokavalintoihin. Olli Lindholmkin halusi oman päivänsä lounaalle perinteisiä espanjalaisia tapaksia, muun muassa ilmakuivattua kinkkua ja manchegojuustoa. Pääruokana nautittiin merianturaa ja jälkkäriksi juustokakkua.

Päivällisellä sen sijaan paljastuu Lindholmin perinteinen ja konstailematon ruokasuhde. Ruokana on naudan fileepihviä, grillattuja kasviksia ja ranskalaisia.

Haluatko syödä kuten Olli Lindholm? Katso Sopan ohjeet täydellisiin naudanfileepihveihin  ja juustokakkuun.

Lindholm korostaa yllä olevalla videolla kuitenkin myös ruokaseuran merkitystä. "Huonossa seurassa hyväkin ruoka menettää merkityksensä." Samaa mieltä!

Kuva: Petri Aho

Vain elämää alkaa Olli Lindholmin päivällä perjantaina 21.4. klo 20 Nelosella ja Ruudussa. Ensimmäisestä jaksosta eteenpäin Vain elämää nähdään torstaisin ja perjantaisin klo 20. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

Kaija Koo kertoo oman päivänsä illallisella Vain elämää -tähdille kuuluisan snapsin historiasta.

Kaija Koon illallinen Vain elämää- sarjassa polkaistaan käyntiin skoolaamalla Marskin ryypyllä.

”Se on ryyppy, minkä otan mielelläni, kun minulla on illalliset. Se on juhlallinen, herättää ja maistuu hyvältä! Se täytetään piripintaan, koska ymmärsin, että Marski vähän mittasi miehen mittaa sillä, pysyikö lasi kädessä. Snapsista ei saa tipauttaa juomaa”, Kaija Koo kertoo.

Ruoaksi Vain elämää -tähdille tarjoillaan teriyakikuhaa ja kasviswokkia sekä salaatti uusista perunoista. Jälkkärinä herkutellaan lakritsicremellä koristellulla raparperifinancierilla ja kirsikkaliköörikonvehdeilla.

Katso Kaija Koon teriyakikuhan ohje tästä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen ja Soppa365 kuuluvat samaan konserniin.

Juha Tapio rakastaa Italiaa, ja se näkyy myös hänen Vain elämää -päivänsä illallispöydässä.

”Italia on mulle rakas paikka, johon aina palaan ja suorastaan ikävöin, ihan vaan siksi, että haluan mennä sinne syömään ja juomaan. Se on sellainen aistihavaintojen kehto, että halusin tarjota ystävilleni italialaisen illallisen”, Juha Tapio perustelee illallisvalintojaan. Vain elämää -tähdet nauttivat Tapion päivänä pasta arrabiataa, gratinoituja simpukoita, parmankinkkua, tomaatti-mozzarellasalaattia, yrttimarinoitua artisokkaa sekä rosmariinifocacciaa. Herkkujen kanssa tarjottiin Amarone-punaviiniä.

Katso Juha Tapion pasta arrabiatan ohje tästä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Nelonen ja Soppa365 ovat osa samaa konsernia.