Terhin lounaalla herkuteltiin suomalaisklassikon ranskalaisversiolla.

Torstaina Terhin lounaalla pöytään kannetaan kattava lajitelma bruchettoja. Leipien päältä löytyy herkullisia täytteitä jokaiseen makuun: espanjalaista kinkkua, carpacciota, kasvista sekä kalaa.

Merellinen teema jatkuu pääruoassa, joka on ranskalaista kalakeittoa eli bouillabaissea.

”Pääruokana meillä on ranskalaista kalakeittoa johtuen siitä, että olen suuri suomalaisen kalakeiton ystävä”, Terhi kertoo.

”Se on ehkä ainoita ruokia, mitä osaan tehdä todella hyvin! Olen jo pitkään haaveillut, että osaisin tehdä muitakin kalakeittoja, mutta en ole ottanut sitä haltuun. Tänään olen saanut siihen hieman apua”, Terhi hymyilee.

Katso ranskalaisen kalakeiton ohje täältä.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraavan viikon jakson näet etukäteen maksullisesta Ruudusta aina perjantaisin. Nelonen, Ruutu ja Soppa365 kuuluvat kaikki Sanoma-konserniin.