Kuvat
Sabrina Bqain, Alko

Itävaltalainen pienemmän koon valkoviini on loistava valinta saaristohenkiselle aterialle, jossa pääosassa ovat tuoreeltaan paistetut muikut tai silakat.

Mikä?  Itävallan Kamptalissa tehty Jurtschitsch Grüner Veltliner Löss 2020, 9,98 e / 0,375 l.

Millainen? Tämä viini valloittaa rapsakalla hedelmäisyydellään. Makupaletista voi löytää sitrushedelmiä, vihreää omenaa ja valkoherukkaa. Jälkimaussa on lempeää pippurisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Kuiva, ryhdikkään hapokas ja raikas valkoviini nostaa kala- ja äyriäisruokien makua samaan tapaan kuin tiraus sitruunamehua. Tarjoa paistettujen silakoiden ja muikkujen tai toast skagenin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää ajankohtaisia viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla