Viikon viini: klassisten lihapatojen kylkeen

Kuvat
Mikko Hannula ja Alko

Tästä pinot noirista saat täydellistä makua pitkään haudutetuille padoille: sekä klassiselle coq au vinille että kasvisversioille.

Mikä? Alsacelainen Jean Biecher Pinot Noir Réserve Organicin 2020, 13,99 e, punaviini.

Millainen? Pirteän hapokkaassa maussa on karpaloita, punaherukoita, kirsikoita ja mausteita. Suutuntuma on nuorekkaan napakka, ja melko eloisassa jälkimaussa on mukavaa yrttistä mausteisuutta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä kanssa? Punaviinissä kypsennetty kana ja pinot noir kuuluvat klassisiimpiin ranskalaisiin ruoan ja viinin yhdistelmiin. Tämä on sopiva viini myös burgundinpadalle ja haudutetuille kasvisruoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää ajankohtaisia juomasuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla