Keväinen rosee sopii kala- ja juustosalaateille.

Mouton Cadet Rosé 2015 (12,98 e) maistuu ihanan marjaisalta.

Maku?

Ranskalainen rosee on kuiva ja keskitäyteläinen viini, jossa maistuvat vadelma, kypsä punaherukka ja mausteyrtit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä kanssa?

Mikä olisi hyvä syy avata pullo roseeta? Tietysti höyryävä kattilallinen tuoksuvaa bouillabaisse-keittoa. Tämä viini on omiaan myös silloin, kun pöydässä on juusto-, äyriäis- tai kalasalaatteja sekä kasviksia, joissa on savuinen parila- tai grillipinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuva: Alko

Viiniarvio on julkaistu aiemmin Glorian ruoka ja viini -lehdessä ja sen on kirjoittanut Tuomas Tanttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla