Kuvat
Tuomas Kolehmainen, Mikko Hannula, Alko

Marinoiduille ja mausteisille kanavartaille sopii kevyen mausteinen valkoviini, joka ei ole vartaisiin nähden liian tuhti.

Mikä? Ranskalainen Vouvray V 2020, 14,98 e.

Millainen? Valloittavan hedelmäinen, ihanan aprikoosinen sekä hieman päärynäinen. Viini on kuiva ja Vouvray-rypäleen makumaailma on kokonaisuudessa kevyen mausteinen. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Grillattujen kanavartaiden seuraan. Viinin tasapainoinen hapokkuus pitää georgialaisen adjikakastikkeen sekä mausteisten ja hieman savuisten kanavartaiden kokonaisuuden ryhdikkäänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää ajankohtaisia viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla