Kun banaanit käyttää parilan kautta, saa banana split uutta syvyyttä.
Kun banaanit käyttää parilan kautta, saa banana split uutta syvyyttä.

Tee alkuruokakesäkurpitsat ja lohiperhosten kanssa tarjottava fenkoli-perunasalaatti jo edellisenä päivänä maustumaan. Nauti riemunkiljahduksista, kun kannat pöytään grillatun banana splitin!

Aloita kokkaaminen jo syömistä edeltävänä iltana ja tee paahdetut kesäkurpitsat valmiiksi jääkaappiin muhimaan. Nosta kurpitsat huoneenlämpöön tuntia ennen syömistä, niin ne ehtivät lämmetä herkullisiksi. Vuole parmesaanilastut kurpitsoille vasta juuri ennen tarjoilua.

Halsteri on grillaajan paras kaveri. Sen tietää myös Sopan videokokki Henri Alén. Henkan ohjeella halstraat pääruuaksi maukkaita lohiperhosia, joiden makumaailma on Aasiasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääruuan kyljessä maistuu Sopan toimituksen suosikkiperunasalaatti, jossa uudet perunat saavat kaverikseen fenkolia. Perunasalaattikin kannattaa valmistaa maustumaan jo ruokailua edeltävänä iltana.

Tällä kertaa viikonloppumenun tähti on jälkiruoka. Klassikkojäätelöannos banana split on nimittäin tehnyt paluun – pariloituna versiona! Ennen grillausta banaaneja marinoidaan hetki appelsiinimehun ja -kuoren sekoituksessa. Kokonaisuuden viimeistelevät raikas rahka-vaniljakastike ja tietty jäätelöpallo lisukkeineen. Trendihaukka muuten tarjoaa banaanien kanssa jogurttijäätelöä!

Reseptit ja valmistusohjeet:

Paahdetut kurpitsat

Aasialaiset lohiperhoset

Fenkoli-perunasalaatti

Parilabanaanit

Hyvää ruokahalua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla