Viikonlopun menun ei tarvitse olla raskas. Kuohuviinistä silauksensa saava, sileä kesäkurpitsakeitto ja savustetut varhaisperunat lohi-wasabitahnalla tekevät sinusta naapuruston parhaan kokin.

Crème Ninon on klassinen, hienoksi soseutettu hernekeitto. Tässä hienostuneessa keitossa herneet on korvannut kesäkurpitsa. Silkkinen keitto saa viimeisen silauksensa kuohuviinistä ja sokerittomasta kermavaahdosta.

Pääruoan ei aina tarvitse olla iso ja "pääruokamainen". Oletko jo ehtinyt kokeilla savustettuja varhaisperunoita? Savustaa voit, vaikka sinulla ei olisi savustinta. Lämminsavulohi saa pikantin maun wasabista ja raikkauden limetistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Pieni makea" kuvaa täydellisesti tätä loistavaa keksintöä, hedelmäcarpacciota. Koska hedelmät tulee niin usein leikattua lohkoiksi, omenapiirakan tavoin asetellut, ohuet hedelmäsiivut piristävät myös silmää. Hunaja ja minttu kruunaavat yksinkertaisen mutta nerokkaan jälkkärin.

Reseptit ja valmistusohjeet

Kesäkurpitsainen crème Ninon

Savustettuja varhaisperunoita ja kylmäsavulohi-wasabikastike

Hedelmäcarpaccio

Hyvää ruokahalua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla