Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Makea leivonta
14:02 | 27.4.2019

Churro-tacot

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Herkulliset churro-tacot valmistuvat helpommin kuin uskotkaan! Tarjoile ne kuumina jäätelön, suolapähkinöiden ja kinuskikastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
40 min + pakastus
Helppo

Churro-tacot

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
appelsiinin kuori
2½
dl
vettä
100
g
voita
2
dl
vehnäjauhoja
1
tl
kanelia
¼
tl
suolaa
3
isoa kananmunaa
Uppopaistamiseen
rypsiöljyä
Päälle
kanelia ja sokeria
Lisäksi
vaniljajäätelöä
valmista kinuskikastiketta
suolapähkinöitä

Vaiheet

  1. Pese ja raasta appelsiini. Kiehauta vesi, voi ja appelsiininkuoriraaste keskenään kattilassa.
  2. Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää kuivat ainekset kiehuvan nesteen joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes taikinasta tulee pallo.
  3. Kaada kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella munat joukkoon yksitellen, kunnes taikina on tasaista ja kiiltävää. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  4. Purista isosuisen tyllan avulla taikinasta spiraalin muotoiset (halkaisijaltaan noin 10 cm) ympyrät leivinpaperille tukevan alustan päällä. Pakasta muutama tunti tai kunnes taikinakiekot irtoavat siististi paperista.
  5. Kuumenna runsas määrä öljyä kattilassa tai paistinpannulla 180-asteiseksi. Irrota churro-tacot leivinpaperista, ja uppopaista ne aina kaksi kerrallaan noin kaksi minuuttia per puoli. Valele niiden pinnalle välillä kuumaa öljyä, jos ne meinaavat jäädä kellumaan.
  6. Valuta kuumat churro-tacot ja ripottele kaneli-sokeria päälle. Tarjoa heti jäätelön, suolapähkinöiden ja kinuskikastikkeen kanssa.

Vinkki! Testaa öljyn lämpötilaa tiputtamalla pieni nokare taikinaa öljyyn. Kun öljy kuplii, se on riittävän kuumaa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Churrot
churro
churrotacot
Kemut
Sokerileipuri

Suosituimmat

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini