
Tuttu taikina, uusi tapa tarjota! Leivo kakku pitkään vuokaan, viipaloi se tangoiksi, kasta raikkaaseen dippiin ja nauti.
Maustekakku ja appelsiini-rommidippi
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota suorakaiteen muotoinen vuoka (vet. noin 1½ l).
- Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa kananmunat yksitellen vaahtoon. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja kääntele ne vuorotellen jogurtin kanssa vaahtoon. Lusikoi taikina vuokaan ja kypsennä uunissa noin 1 tunti. Tarkista kypsyys puutikulla. Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista.
- Laita appelsiini-rommidipin aineet pieneen kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Paloittele kakku sormenpaksuisiksi tangoiksi ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.