17:04 | 16.12.2020
Cashew-pähkinärisotto
Pähkinän pehmeä maku kirpakan mehukkaaseen karpaloon on herkullinen
Mukavan rouskuva cashew-pähkinä pehmennettynä risotossa mehukkaan persimon tai mandariinin, aromikkaan karpalon sekä avocado-punasipuli lisäkeruoan kanssa on yhteensopiva hyvin maultaan. Mieto avocado täydentää jo entuudestaan pehmeän pähkinän tuntua, ja yhteen tuntuvasti sulautuvat punasipulin raikkaus pilkkeenä kirpakka karpalon mehukkuus.
Cashew-pähkinä, karpalo, kurpitsansiemen, avocado, punasipuli, keltainen currypesto, persimo tai mandariini, kasvisannosfondi, vettä, risottoriisiä, suolaa, mustapippuria, (creme fraiche), punainen chili, tuore basilika
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30
Helppo
Cashew-pähkinärisotto
Ainesosat
3-4
dl
risottoriisiä
2
persimoa tai mandariinia/satsumaa
1-2
ruukkua
tuoretta basilikayrttiä
2-3
dl
cashew-pähkinää
4
dl
vettä
1
kasvisannosfondi
2
punaista chiliä
1-2
dl
kurpitsansiemeniä
2
avocadoa
1
punasipuli
2,5- 3
tl
keltainen currytahnaa
75
g
karpaloita
1/2
prk
créme fraiche ranskankerma