Täydellinen ateria syntyy ripeästi yhdellä pannulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Katkarapu-gnocchit
Ainesosat
1
ps (180 g)
pakastekatkarapuja
1
ps
gnoccheja (esim. Rummo)
1
dl
gnocchien keitinvettä
1
tlk (390 g)
tomaatti-oliivipastakastiketta (esim. Pirkka)
12
kirsikkatomaattia
½
dl
tilliä silputtuna
Vaiheet
- Sulata ja valuta katkaravut.
- Keitä gnoccheja suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia. Gnocchit ovat valmiita, kun ne nousevat keitinveden pinnalle. Ota 1 dl lientä talteen. Siivilöi gnocchit.
- Kuumenna pastakastike korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää joukkoon keitinliemi.
- Halkaise tomaatit. Lisää ne ja keitetyt gnocchit kastikkeeseen. Hauduta viisi minuuttia.
- Kuumenna katkaravut nopeasti kastikkeessa. Silppua päälle tuoretta tilliä.