Aasialaiset kanapullat valloittavat nopeasti syntyvässä wokissa.
Kanapyörykkäwokki
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita jauheliha kulhoon ja riko joukkoon muna. Sekoita hyvin.
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri. Lisää ne, soija ja mausteet jauhelihan joukkoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.
-
Kaada seesaminsiemenet laakealle lautaselle. Laita leivinpaperi uunipellille ja voitele se kevyesti öljyllä.
-
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
-
Muotoile taikinasta öljytyin käsin pyöryköitä. Pyöritä jokainen pyörykkä seesaminsiemenissä ja nosta pellille. Paista kanapullia uunissa 15–20 minuuttia.
-
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, ota maustepussi talteen. Valuta valmiit nuudelit. Leikkaa herneet muutamaan osaan ja porkkana ja kiinankaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipulinvarret ja korianteri.
-
Kuumenna öljy pannulla. Paista porkkanoita 2–3 minuuttia. Lisää sipulit, kaali ja herneet pannulle, paista hetki. Sekoita joukkoon nuudelien maustepussi ja hoisin-kastike. Lisää lopuksi nuudelit, korianteri ja pyörykät.