Pienet leipäjuustot lämpiävät välipalaksi tai jälkkäriksi grillissä tai paistinpannulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min
Helppo
Grillattu leipäjuusto ja raparperihilloke
Ainesosat
6
pientä leipäjuustoa (esim. Pirkka)
Raparperihilloke
3
raparperinvartta
¼
dl
vettä
1½
dl
sokeria
1
tl
kardemummaa
Lisäksi
2
dl
kuohukermaa
1
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
vadelmia
mustikoita
Vaiheet
- Valmista ensin raparperihilloke. Kuori ja paloittele raparperit. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon raparperit, sokeri ja kardemumma. Hauduta hilloketta 10 minuuttia.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.
- Huuhtele marjat.
- Grillaa leipäjuustoja pari minuuttia kummaltakin puolelta.
- Kokoa annokset. Lisää juuston päälle raparperihilloketta, marjoja ja kermavaahtoa.
Vinkki! Hilloke kannattaa tehdä edellisenä päivänä.