Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 18 keksiä
20 min
Helppo
Parmesaani-keksit
Ainesosat
1
pkt (125 g)
parmesaania
5
oksaa salviaa
½
dl
seesaminsiemeniä
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä uunipellille leivinpaperi.
- Raasta parmesaani karkeaksi raasteeksi. Irrota salvian lehdet. Silppua puolet salviasta ja hennoimmat varret. Lisää raasteen joukkoon.
- Lusikoi raasteesta kekoja pellille. Jätä kekojen väliin tilaa, sillä juusto leviää paistuessaan. Ripottele päälle seesaminsiemeniä, rouhi mustapippuria ja paina pinnalle salvianlehti.
- Paista keksejä noin 5 minuuttia, kunnes reunat saavat hieman väriä. Jäähtyessään keksit kovettuvat.
Vinkki! Keksit säilyvät rapeina paperipussissa.