Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Pastat ja risotot
13:47 | 14.5.2013

Pasta ”gazpacho” ja mozzarella di bufala

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Jouni Toivanen KUVA Sami Repo

Pasta "gazpacho" tehdään tomaatista, kurkusta ja mozzarellasta. Pakkaa kylmä pasta vaikka piknikkoriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo

Pasta ”gazpacho” ja mozzarella di bufala

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kurkku
1
punainen paprika
8
tomaattia
2
viipaletta
vaaleaa leipää
1/2
dl
sherryviinietikkaa
1
dl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
1/2
tl
mustapippuria myllystä
2
tl
suolaa
2
tl
sokeria
Lisäksi
300
g
nauhapastaa (esim. linguine)
4
viipaletta
vaaleaa leipää
200
g
mozzarella di bufalaa
1
ruukku
basilikaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
2
rkl
oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Kuori kurkku. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat. Poista tomaateista kannat. Leikkaa vihannekset pieniksi kuutioiksi. Säästä 1 dl paloja kokonaisena ja laita loput tehosekoittimeen.
  2. Paahda leipä leivänpaahtimessa tai uunissa ja murusta vihannesten joukkoon. Lisää etikka, öljy, valkosipuli ja mausteet. Aja vihannekset tasaiseksi ja tarkista maku. Sekoita lopuksi vihanneskuutiot kokonaisina joukkoon.
  3. Laita halutessasi gazpacho-kastike jääkaappiin tekeytymään, kunnes se on kylmää. Voit tehdä ruoan tähän vaiheeseen vaikka edellisenä päivänä.
  4. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, suuressa kattilassa ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä kylmän veden alla. Sekoita gazpacho-kastike pastan joukkoon ja siirrä tarjoilukulhoon.
  5. Paahda leivät paahtimessa tai uunissa ja leikkaa kuutioiksi. Revi mozzarella peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Revi basilika reiluiksi paloiksi. Sekoita sattumat pastaan. Pirskota oliiviöljyä ja rouhi pippuria päälle.
Tilaa Glorian ruoka & viini
mozzarella
tomaatti
Pasta
Glorian ruoka ja viini
Sami Repo
Jouni Toivanen
Nero d’Avola
basilika
gazpacho
syrah
Vege
30 minuuttia
Pastatehdas
vegebaari
Vegebaari
30 minuuttia
Pastatehdas

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Mausteinen teekakku

Kalapulla-puttanesca

Raejuustoletut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini