Ei ihan lasagne, eikä kyllä cannelonikaan. Pastarulla ilahduttaa ruokapöydässä!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
55 minuuttia
Keskivaikea
Pastarullat
Ainesosat
200
g
tuoreita lasagnelevyjä
200
g
mozzarellajuustoa (24% rasvaa)
100
g
pinaattia
100
g
tomaattipyreetä
200
g
kiinteitä luumutomaatteja
1/4
tl
rouhittua mustapippuria
1
rkl
rypsiöljyä
Juustokastike
5
dl
kevytmaitoa
1/2
dl
vehnäjauhoja
1/2
kpl
kasvisliemikuutio
1/4-1/2
tl
raastettua muskottipähkinää
75
g
voimakasta juustoraastetta
Vaiheet
- Huuhtele ja valuta pinaatti ja valmista juustokastike: Kuumenna 4 dl maitoa ja sekoita vehnäjauhot desilitraan maitoa. Lisää jauhosuurus kuumaan maitoon hyvin sekoittaen ja kypsennä sekoitellen miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää liemikuutio, muskotti ja juustoraaste.
- Lado pastalevyt työlaudalle ja voitele ne tomaattipyreellä, lisää jokaiselle pinaattia ja mozzarellaa palasina, kääri rullalle ja leikkaa rullat 3–4 sentin viipaleiksi.
- Lado viipaleet öljyttyyn uunivuokaan vieri viereen, lisää viipaloidut tomaatit ja kaada päälle juustokastike.
- Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia kunnes ruoka saa kauniin värin.
- Anna hiukan vetäytyä leivinpaperin ja liinan alla ennen tarjoilua, tarjoa lisäksi raikasta salaattia.