Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Pastat ja risotot
10:54 | 17.5.2013

Pinaatti-rucola-parsapasta

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Me Naiset

Pasta käännellään herkullisessa pinaatti-sipuliseoksessa ja päälle ripotellaan pinjansiemeniä sekä parmesaanilastuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
30 min
Helppo

Pinaatti-rucola-parsapasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
dl
pinjansiemeniä
100
g
tuoreita pinaatinlehtiä
2
dl
rucolaa
2
nippua vihreää parsaa
1
iso sipuli
5
valkosipulinkynttä
750
g
maa-artisokkatäytteisiä ravioleja tai vastaava määrä nauhapastaa
1
dl
oliiviöljyä
1/2
kpl
sitruunan mehu
parmesanjuustoa
mustapippuria
suolaa

Vaiheet

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Huuhdo pinaatti ja leikkaa tai revi pienmmäksi. Huuhdo rucola.
  2. Napsauta poikki parsojen kuivat tyviosat, pilko varret sopiviksi suupaloiksi ja keitä 3-4 minuuttia, juuri ja juuri kypsiksi. Valuta pois keitinvesi ja upota palat kylmään veteen, jotta kypsyminen lakkaa ja väri säilyy.
  3. Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan sopivan napakaksi. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota pannulla tilkassa oliiviöljyä läpikuultaviksi.
  4. Lisää pinnalle pinaatti, parsapalat, iso loraus oliiviöljyä ja valutettu pasta. Mausta rouhitulla pippurilla ja suolalla. Sekoita nostellen ja ja jaa ruoka lautasille.
  5. Purista annoksen päälle sitruunamehua. Koristele pinjansiemenillä sekä parmesaanista höylätyillä lastuilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pinaatti
Parsa
Rucola
Pasta
Vege
Vegebaari
30 minuuttia
Pastatehdas

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Kookos-bataattilaatikko

Lumivalkoinen sacherkakku

Helppo lohivoileipäkakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini