Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Pastat ja risotot
14:11 | 11.11.2013

Pinaatticannelonit

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Pia Inberg
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 annos
50 min
Keskivaikea

Pinaatticannelonit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

10
cannellonikuoria
Täyte
1
keskikokoinen sipuli
1
iso valkosipulinkynsi
2
rkl
öljyä
70
g
tuoretta pinaattia
250
g
ricottajuustoa
200
g
pakasteherneitä tai tuoreita, perattuja sokeriherneitä
150
g
mozzarellajuustoa
1
dl
parmesaanijuustoa
1/2
dl
hienonnettua tuoretta minttua ja ruohosipulia
1
rkl
sitruunan mehua
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
margariinia vuoan voiteluun
Päälle
2
dl
täysmaitoa
150
g
mozzarellajuustoraastetta
ripaus suolaa ja mustapippuria
Koristeeksi
tilliä

Vaiheet

  1. Keitä canneloneja 5 minuuttia, huuhdo nopeasti kylmällä vedellä.
  2. Kuullota silputut sipuli ja valkosipuli öljyssä läpikuultaviksi. Lisää pinaatti ja kuumenna parin minuutin ajan.
  3. Nosta sivuun ja sekoita joukkoon ricottajuusto, sulatetut herneet, pieneksi pilkottu mozzarella, parmesaani ja silputut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Täytä cannelonit herne-juustoseoksella ja asettele ne vierekkäin kapeaan reunalliseen uunivuokaan.
  5. Pane paksupohjaiseen kattilaan maito ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada seos cannelonien päälle.
  6. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen nauttimista. Ripottele koristeeksi tilliä.

 

Tilaa Glorian ruoka & viini
Pinaatti
Pasta
ricotta
cannelloni
Pastatehdas

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Kookos-bataattilaatikko

Lumivalkoinen sacherkakku

Helppo lohivoileipäkakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini