Tämä makuhermot yllättävä kasvisruoka syntyy nopeasti ja helposti arkipöytäänkin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Pannupaahdetut sienet ja karamellisoitu sipuli
Ainesosat
800
g
herkkusieniä
4
rkl
oliiviöljyä
1
iso fenkoli
1
punainen chili pilkottuna
4
cm
tuoretta inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
ripaus
Ruususuolaa
Vaiheet
- Puhdista herkkusienet. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa (tai käytä kahta pienempää paistinpannua).
- Paista kokonaisia sieniä täydellä teholla kunnes ne saavat vähän kullanruskeaa pintaa joka puolelle (noin 5 min.). Pyörittele sieniä säännöllisesti, jotta ne ruskistuvat joka puolelta.
- Sheivaa fenkoli kuorimaveitsellä siivuiksi sienien paistuessa ja lisää pannulle. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli pannulle chilin kanssa. Lisää myös suola. Sekoita ja yritä saada fenkoli pannun pohjalle. Laske lieden lämpöä miedommalle.
- Paista ilman kantta miedolla lämmöllä, kunnes fenkoli on pehmeää ja karamelisoitunutta. Tarkista suola ja tarjoile.