ET-lehti on lisännyt 321 reseptiä.
Linkitetty 22 keittokirjaan.
OHJE Christina Aaltio KUVA Ullamaija Hänninen

Hapokkaan raparperin ja makean aprikoosin yhdistelmästä syntyy mehevä hillo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmistusaika
35 min
Vaikeustaso
Helppo

Raparperi-aprikoosihillo

Ainekset

600
g
raparperia
1 ps
(200 g)
kuivattuja aprikooseja
2
rkl
appelsiinin raastettua kuorta
1
dl
appelsiinimehua
2
dl
hillosokeria

Työvaiheet

  1. Kuori ja paloittele raparperit. Saksi aprikoosit suikaleiksi. Pese ja raasta appelsiininkuori.
  2. Lisää kattilaan appelsiinimehu, raparperi- ja aprikoosipalat sekä appelsiininkuori. Keitä hilloa kannen alla 10 minuuttia.
  3. Lisää hillosokeri ja hauduta 5-10 minuuttia.
  4. Lusikoi marmeladi puhtaisiin purkkeihin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla