Hapokkaan raparperin ja makean aprikoosin yhdistelmästä syntyy mehevä hillo.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmistusaika
35 min
Vaikeustaso
Helppo
Raparperi-aprikoosihillo
Ainekset
600
g
raparperia
1 ps
(200 g)
kuivattuja aprikooseja
2
rkl
appelsiinin raastettua kuorta
1
dl
appelsiinimehua
2
dl
hillosokeria
Työvaiheet
- Kuori ja paloittele raparperit. Saksi aprikoosit suikaleiksi. Pese ja raasta appelsiininkuori.
- Lisää kattilaan appelsiinimehu, raparperi- ja aprikoosipalat sekä appelsiininkuori. Keitä hilloa kannen alla 10 minuuttia.
- Lisää hillosokeri ja hauduta 5-10 minuuttia.
- Lusikoi marmeladi puhtaisiin purkkeihin.