Hapanta ja raikasta! Jogurtti ja balsamicotomaatit tekevät hapankorppu-tartalettien täytteestä ihanan mehevää.
Tomaattitartaletit
Ainekset
Työvaiheet
- Jauha hapankorput tasaiseksi monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon kananmunat, vesi ja öljy. Painele taikinaa muffinivuokien pohjalle ja reunoille. Paista hapankorppupohjia 200-asteisessa uunissa noin 10 minuutta. Pohjat voi valmistaa hyvissä ajoin.
- Valuta kreikkalaista jogurttia tiheässä siivilässä vähintään kaksi tuntia. Silppua ruohosipuli paksun jogurtin joukkoon ja lisää hunaja ja suola.
- Lisää vesi paistinpannulle. Lisää joukkoon pestyt tomaatit. Paahda tomaatteja noin kolme minuuttia, eli kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat hieman pehmenneitä. Lisää balsamico tomaattien päälle. Ota tomaatit pannulta jäähtymään.
- Kokoa tomaattitartaletit. Lusikoi pohjille ruohosipulijogurttia ja koristele pinta balsamicotomaateilla.