Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Jälkiruuat
Vegaaninen
9:09 | 21.7.2015

Mansikka-kesärullat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
Ohje: Riikka Kaila Kuva: Panu Pälviä

Mansikka sopii myös riisipaperiin rullattavaksi! Kurkku, mango, seesaminsiemenet, minttu ja vanilja täydentävät mahtavasti mansikan makua! Hedelmäiset rullat ovat mahtava raikas jälkiruoka, josta pitävät nekin, jotka karsastavat todella makeaa ja imelää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 kpl
40 min
Keskivaikea

Mansikka-kesärullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

12
riisipaperia
Täyte
12
isoa mansikkaa
1/4
kurkkua
2
mangoa
1
ruukku
sitruunamelissaa
1
ruukku
minttua
2
rkl
seesaminsiemeniä
Dippi
1
vaniljatanko
1
dl
tummaa ruokosokeria (tai fariinisokeria)
3/4
dl
vettä
1/2
dl
limetin mehua

Vaiheet

  1. Aloita dipin valmistuksesta. Halkaise vaniljatanko, kaavi tangon sisältä siemenet pieneen kattilaan ja laita myös tanko kattilaan. Lisää kattilaan sokeri ja vesi. Kiehauta liemi. Purista limetin mehu ja sekoita liemeen. Siirrä dippi jääkaappiin tekeytymään rullien valmistamisen ajaksi.
  2. Viipaloi mansikat ja kurkku. Kuori mangot ja raasta hedelmäliha siemenen ympäriltä karkeaksi raasteeksi. Nypi yrttien lehdet. Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuumalla kuivalla pannulla ja siirrä jäähtymään.
  3. Kasta riisipaperi lämpimään veteen noin 20 sekunnin ajaksi. Nosta se leikkuulaudan päälle. Asettele ensin mangoraastetta, kurkkuviipaleita ja yrttejä keskelle riisipaperia, lähelle itseäsi. Asettele mansikkaviipaleet riviin muiden täytteiden yläpuolelle, riisipaperin keskivaiheille. Käännä riisipaperin ala- ja sivureunat täytteiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi itsestäsi poispäin. Valmista kaikki rullat samalla tavalla.
  4. Tarjoa rullat dipin kera raikkaana jälkiruokana.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Mansikka
kesärulla
Vegebaari
Kemut
juhannus
vegaaninen

Suosituimmat

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini