Chilin ja hunajan makeantulinen liitto on mainio makuyhdistelmä porkkanan kanssa. Kokeile esimerkiksi loistavan tyrnilohen lisäkkeenä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Paahdetut chili-hunajaporkkanat
Ainesosat
10
pientä porkkanaa
1
punainen chili
1
valkosipulinkynsi
1
rkl
hunajaa
1/2
tl
suolaa
100
g
pehmeää voita
1/2
sitruunan mehu
Vaiheet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuori ja halkaise porkkanat. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi.
- Sekoita chili, valkosipuli, hunaja ja suola pehmeään voihin.
- Hiero voiseos porkkanoihin, laita porkkanat uunivuokaan, purista sitruunamehua päälle ja paahda uunissa 30 minuuttia. Laita tyrnilohi uuniiin, kun porkkanat ovat kypsyneet 15–20 minuuttia.
(4 annosta, 35 min)