Pekoniin kääritty raparperi grillissä kuulostaa erikoiselta, mutta maistuu herkulta!
Pekoniin kääritty raparperi grillissä
Ainekset
Työvaiheet
- Pilko raparperin varret puoliksi eli noin 15 cm pätkiksi. Puolita pituussuunnassa paksuimmat varret. Kuori raparperin ohut kuori sormilla varovasti.
- Pyöräytä varret sokerissa niin, että pintaan tarttuu ohut kerros kiteitä. Pyöritä jokaisen varren ympärille yksi pekoni siivu niin, että se peittää koko raparperin.
- Nosta pekoniin käärityt varret kuumaan grilliin ja grillaa molemmin puolin noin 5 minuuttia eli kunnes pekoni on paistunut ruskean rapeaksi.
Onnea vaan jos tämä on hyvää jonkun mielestä. Pilasi jopa pekonin maun, eipä tarvi kokeilla toiste.
Sisällä oli ohut alkukesän raparperin pätkä; maku oli herkullinen sekoitus makeaa, kirpeää, suolaista ja rasvaista😋
Todella nerokas keksintö 😊
Kokeiltiin tänään ekaa kertaa ja maistui koko porukalle.
Tää kuulosti niin erikoiselta että viime kesänä oli pakko kokeilla. Ei tykätty ...
Todella hyvää. Laittakaa ennakkoluulottomasti kokeiluun 😊
Tosi hyvää mutta tarvii tuplamäärän sokeria ja toimii paremmin siten että sokeri ripotellaan pekonin päälle ja sitten vasta kääritään. Raparperiin ei tartu riittävästi sokeria mutta pekoniin tarttuu.