Tietysti voit kruunata semifreddosi mustikoiden sijasta mansikoilla, vadelmilla, tai vaikkapa persikalla, -tuoreella, taikka tölkistä. Perusresepti on niin yksinkertainen, että antaa mielikuvituksen lentää!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6
20min. +3h
Helppo
Neljän aineksen mustikkasemifreddo
Ainesosat
1
prk
Flora Vanillaa
1
prk
mascarponea
1
prk
kinuskikastiketta
3
dl
mustikoita
Vaiheet
Vaahdota jääkaappikylmä vaniljakastike jämäkäksi vaahdoksi.
Notkista mascarpone lusikalla. Sekoita mascarpone ja puoli purkkia kinuskikastiketta vaniljavaahdon joukkoon.
Kerrostele litran vetoiseen vuokaan vuorotellen vaniljamascarponevaahtoa, mustikoita, ja raidoittain kinuskikastiketta. Jätä halutessasi marjoja ja kinuskikastiketta koristeluun.
Anna semifreddon kohmettua peitettynä pakkasessa kaikessa rauhassa sekoittamatta n. 3 tuntia.
Annostele ja koristele kinuskikastikkeella ja mustikoilla.