Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
Juhli ja nauti
9:59 | 23.12.2016

Vegan Mince Pies with Raw Cashew Cream,

Lisää omaan keittokirjaan
a brit in helsinki on lisännyt 6 reseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
makes 8
Helppo

Vegan Mince Pies with Raw Cashew Cream,

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

For the Pastry
180
g
plain flour
100
g
coconut oil (should be in a solid state)
a pinch of salt
almond milk to brush before baking
For the Raw Cashew Cream
150
g
raw cashew nuts
2
tbsp
maple syrup
1
tsp
vanilla essence
a pinch of salt

Vaiheet

To make the pastry combine the flour and salt and add the coconut oil.  Quickly rub the oil into the flour until you have fine breadcrumbs.  Next, add a few teaspoons of ice cold water at a time , stirring in with a knife until your pastry begins to come together.  You should then be able to use you hands to form the pastry into a ball.

Flour a surface and a rolling pin and roll out your pastry to around 3 mm thickness.  Cut 7-8 cm rounds from your pastry and place half of them into a pie tin.  Spoon a generous helping of vegan mincemeat (see my other recipe) on to each pie base and top with another pastry round.  Crimp the edges of the pie to seal the filling inside.  Using a sharp knife cut a small hole in the pie lid to allow steam to escape.  Brush with almond milk.

Bake in the oven at 200 degrees for 12 – 15 mins until golden

To make the cashew cream, soak your cashews for at least 3 hours or overnight.  Drain and add with the rest of the ingredients into a blender.  Blend, adding a little water until you have the desired thickness.  You may need to blend for around 10 to 15 mins to make your cream super smooth.

Refrigerate before serving to allow the cream to thicken.

Tilaa Glorian ruoka & viini

Suosituimmat

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Perinteinen hernekeitto

Lyonin kana

Teresa Välimäen kylmäsavulohilaatikko

Maailman paras bolognese

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini