Punajuurista ja fetasta syntyy täydellisen täyteläinen kastike täysjyväspagetille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Punajuuri-fetapasta
Ainesosat
400
g
täysjyväspagettia
2
l
vettä
1½
rkl
suolaa
Kastike
3
reilun kokoista punajuurta
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
150
g
fetaa
3
persiljan oksaa
2
rkl
öljyä
2
rkl
tummaa balsamietikkaa
1
rkl
hunajaa
3
dl
pastan keitinlientä
1½
tl
timjamia
½
tl
mustapippuria rouhittuna
1
tl
suolaa
1
ps
pähkinäsekoitusta
Vaiheet
- Laita pastavesi kiehumaan. Kun vesi kiehuu, lisää suola.
- Kuori ja pilko sipulit. Kuori ja raasta punajuuret. Murenna feta. Silppua persilja.
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
- Kuullota sipulit öljyssä isolla pannulla tai kattilassa. Lisää balsamietikka ja nokare hunajaa. Kääntele sipuleita muutama minuutti.
- Lisää joukkoon punajuuriraaste. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Kauho joukkoon pastan keitinlientä. Lisää feta, mausteet ja suola. Hauduta kannen alla 20 minuuttia.
- Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Lisää annosten päälle pähkinöitä ja reilusti persiljaa.