Pikapaista broccoli, kikherneet ja herneet ja surauta persilja-rucolapesto sauvasekoittimella. Näin saat pasta-annoksesta proteiinin lisäksi mukavasti folaattia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Helppo
Vihreä persilja-hernepasta
Ainesosat
PERSILJA-RUCOLAPESTO
1
ruukku lehtipersiljaa
3
dl
rucolaa
½
dl
öljyä
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria
½
dl
parmesaania raasteena
LISÄKSI
100
g
pastaa
200
g
parsakaalia
1
prk kikherneitä (n. 300 g)
1
pss / 200 g
vihreitä herneitä
2
tl
öljyä
½
tl
suolaa
Vaiheet
-
Laita peston aineet sauvasekoittimen kulhoon, tai tehosekoittimeen, ja anna käydä tasaiseksi.
-
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kääntele pesto kypsän, valutetun pastan joukkoon.
-
Leikkaa parsakaali ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele kikherneet siivilässä kylmän veden alla ja valuta huolellisesti. Paista parsakaaleja ja kikherneitä öljyssä paistinpannulla 3–4 minuuttia. Lisää herneet pannulle ja jatka paistamista vielä pari minuuttia. Mausta ripauksella suolaa. Sekoi- ta lopuksi parsakaali-herneseos pastan joukkoon.