Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Grillaus
8:01 | 26.7.2019

Ananasmarinoitu entrecôte

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje: Anu Brask Kuva: Sami Repo

Grillipihvi uudistuu raikkaalla marinadilla, johon tulee purkkiananasta, soijakastiketta ja inkivääriä. Kun muistat pari niksiä, pihveistäsi tulee takuulla meheviä.

Mehukkaiden pihvien salaisuus on ehdottomasti se, että ne paistetaan aina huoneenlämpöisenä, eikä koskaan suoraan jääkaapista. Liha kannattaa paistaa isoina paloina ja tarvittaessa voi käyttää paistomittaria apuna. Grillatun lihan tulee antaa vetäytyä vielä 15 minuuttia ennen syömistä. Nämä säännöt pätevät niin lihaan kuin lihaan. Noudata näitä ohjeita niin pihvit pysyvät suussa sulavan mehukkaina. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 minuuttia
Helppo

Ananasmarinoitu entrecôte

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
entrecôte-pihviä
MARINADI
1
tlk (227/139g)
ananasta
2
valkosipulinkynttä
40
g
inkivääriä
2
rkl
soijaa
2
rkl
öljyä
2
tl
fariinisokeria
ripaus
suolaa

Vaiheet

  1. Laita liha suljettavaan muovipussiin.
  2. Valuta ananas ja laita hedelmät sauvasekoittimen kulhoon. Hienonna joukkoon valkosipulit ja inkivääri. Soseuta. Lisää soija, öljy ja sokeri.
  3. Kaada marinadi lihan päälle muovipussiin ja annan marinoitua huoneen lämmössä 15–30 minuuttia. 
  4. Pyyhi ylimääräinen marinadi lihan pinnalta ja paista pihvit kuumassa grillissä tai parilalla molemmin puolin 2–3 minuuttia, pihvien paksuudesta riippuen. Ripottele pinnalle suolaa ja kääri pihvit folioon. Anna vetäytyä 10 minuuttia.
Tilaa Glorian ruoka & viini
grillaus
entrecôte
ananasmarinadi
30 minuuttia

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Lakupallopiparit

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini