Ankanrintaa Apicius
Ainekset
Työvaiheet
Aloita valmistamalla lisäke. Laita voi sulamaan ja puolita luumut ja poista niistä kivet. Sekoita luumut, sula voi ja korianteri.
Laita kattilaan sherryetikka, kumina, kevyesti murskattu korianteri ja pippurit. Kiehauta seos, ota se syrjään ja sekoita joukkoon hunaja. Anna jäähtyä.
Leikkaa ankanrintoihin ristiviillot rasvaan. Laita rinta rasvapuoli alaspäin kylmälle pannulle, lisää lämpö ja ruskista rasva rapeaksi.
Ota SAGA Leivinpapereista neljä palaa tai neljä leivinarkkia ja tee niistä SAGA veneitä. Aseta luumut veneiden pohjalle ja päälle viipaloitu ankanrinta. Kaada päälle lopuksi sherryetikka-mausteseos. Kypsennä 150 °C uunissa noin 14 minuuttia ja tarjoile.