Kantarelli-masalacurryn valmistus aloitetaan kypsentämällä mausteet.
Kantarelli-kanacurry
Ainekset
Työvaiheet
- Puhdista ja pilko sienet. Irrota kukkakaalin kukinnot. Leikkaa kana- tai broilerifileet suupaloiksi.
- Tee masala-mausteseos isossa korkeareunaisessa ja paksupohjaisessa kasarissa. Kuori ja raasta sipuli, valkosipuli ja inkivääri hienoksi ja laita raasteet öljyn kanssa kasariin kuullottumaan. Lisää kuivat mausteet ja paista keskilämmöllä 3 minuuttia. Purista joukkoon sitruunan mehu. Lisää myös tomaattipyree. Paista mausteseosta 5 minuuttia, kunnes se on tahnamainen. Mausta suolalla.
- Lisää fileepalat pannuun ja kypsennä 5 minuuttia. Lisää sienet, kukkakaalit, kookosmaito ja jogurtti ja sekoita. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 15 minuuttia välillä sekoittaen.
- Tarkista maku. Hienonna korianteri ja sekoita se curryyn juuri ennen tarjoamista.