Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Pizzat ja piirakat
Kala
Grillaus
Suolainen leivonta
14:51 | 15.7.2015

Tulinen grillipizza

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje: Riikka Väliahde Kuva: Panu Pälviä

Valkoisen pizzan täytteenä ei ole tomaattikastiketta vaan ranskankermaa ja katkarapuja. Chiliöljy tuo ruokaan viimeisen silauksen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 t
Helppo

Tulinen grillipizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pohja
2 1/2
dl
vettä
2
tl
hunajaa
6
dl
vehnäjauhoja
2
tl
kuivahiivaa
2
tl
suolaa
1
rkl
öljyä
Chiliöljy
1
chili
1/2
dl
öljyä
2
tl
soijaa
Täyte
1
prk
crème fraichea
1/2
dl
juustoraastetta
1
dl
katkarapuja
Koristeluun
korianterinlehtiä

Vaiheet

  1. Valmista ensin pohja. Mittaa leivontakulhoon kädenlämpöinen vesi, hunaja, jauhot, hiiva ja suola. Vaivaa taikina kiinteäksi palloksi ja jatka vaivaamista vielä muutama minuutti. Lisää öljy. Vaivaa vielä hetki. Laita taikina liinan alle nousemaan puoleksi tunniksi.
  2. Valmista taikinan kohotessa chiliöljy ja täyte. Pilko chili renkaiksi ja sekoita pienessä kulhossa öljy, soija ja chilinpalat. Sekoita täytteen creme fraiche ja juustoraaste.
  3. Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle alustalle. Jaa neljään osaan ja pyörittele ilma pois. Kauli taikinapalat pizzamaisen ohuiksi.
  4. Kuumenna grilli tai parilapannu. Nosta taikinalätty ritilälle ja paista, kunnes taikina alkaa kohota hieman. Käännä sitten ympäri. Levitä täytettä ja ripottele rapuja juuri käännetylle pizzalle. Grillaa vielä 5 minuuttia, jotta toinenkin puoli saa kauniit grilliraidat ja taikina kypsyy loppuun. Valmista loput pizzat samaan tapaan.
  5. Viimeistele chiliöljyllä ja korianterilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pizza
grillaus
katkaravut
päivän katiska
Leivät & piirakat
grillaus
juhannus

Suosituimmat

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini