Mitäs sitä muuta sanomaan – tämä keitto on syntisen hyvää!
Tähän herkulliseen kalakeittoon voi käyttää turskaa, madetta ja haukea. Kotimaiset made- ja haukikannat kestävät hyvin kalastuksen ja turskastakin on saatavilla vastuullisia vaihtoehtoja. Lue lisää: http://wwf.fi/kalaopas
Unkarilainen kalakeitto
Ainekset
Työvaiheet
Leikkaa kalasta noin neljän sentin pituisia paloja. Mausta palat suolalla ja laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
Kuutioi sipuli ja kuullota öljyssä, älä ruskista. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää liemi, laakerinlehdet ja anna porista miedolla lämmöllä noin puoli tuntia. Lisää kalapalat joukkoon ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla tarvittaessa.
Sekoita ranskankerma, sinappi ja jauhot ja lisää ne keiton joukkoon. Anna keiton kiehahtaa.
Mausta lopuksi sitruunanmehulla ja persiljalla.