Kuka haluaisi kokata sisällä, jos ulkokokkauksen tuloksena on grillin raidoittamaa ruokaa? Kuva: <span class="photographer">Panu Pälviä.</span>
Kuka haluaisi kokata sisällä, jos ulkokokkauksen tuloksena on grillin raidoittamaa ruokaa? Kuva: Panu Pälviä.

Pitkä odotus on vihdoin ohi, sillä kesä ja grillikausi ovat vihdoin täällä! Ellet vielä ole päässyt grillaamisen makuun, nappaa tästä inspiraatiota! Ja vielä varoituksena: tämä juttu voi aiheuttaa veden herahtamista kielelle.

 Liha on maukkaimmillaan luun lähellä ja grilliraidoilla kruunattuna

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Älä unohda kauden maukkaimpia kasviksia! Tiestikö että salaatinkin voi grillata?

 

Tänä kesänä jälkkärikin tulee grillistä

 

Mielikuvitus on grillauksessa tärkeää, kuten ruuanlaitossa yleensäkin. Kokeile tänä kesänä rohkeasti eri maiden makuja, kuten Aasian raikasta poltetta ja Lähi-idän lämmittäviä makuyhdistelmiä. Yllätä kesän ensimmäiset grillivieraat vaikkapa aasialaisittain grillatulla lahnalla.

Pilkkominen on out, isot palat in. Tänä kesänä voit leppoisasti grillata lihapalat suurina luineen päivineen. Mehukkaimman ja maukkaimman lihan salaisuus kun piilee luun kanssa grillaamisessa – tämä pätee myös broilerille!

Jos kauppareissu ei kiinnosta mutta grillaus houkuttaa, on kaapin sisällöstä helppo raapia kasaan myös luovan hetken grillibileet. Asettele rohkeasti parilalle kalaa, kasviksia, hedelmiä, salaattia.. Jopa voileipiä voi valmistaa grillissä!

Jutun kuvat: Panu Pälviä, Sami Repo ja Elvi Rista.

Klikkaa tästä itsesi Sopan kuumien grillireseptien pariin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla