Tervetuloa lämpöön! Kuva: Sami Repo.
Tervetuloa lämpöön! Kuva: Sami Repo.

Kypsien avokadojen kanssa on helppo onnistua, myös kun valmisteilla on lämmittävä talvisoppa.

Meksikolaisen avokadokeiton ohje on yksinkertainen. Tarvitset muutaman avokadon, vähän kana- tai kasvislientä ja lorauksen ruokakermaa. Kun puristat mausteeksi limetin ja appelsiinin mehua ja ripautat joukkoon vielä juustokuminaa, alkaa lautasmatka Meksikoon olla lähtölaskentaa vailla.

Jos olet leikkisällä tuulella, koristele keitto Meksikon "lipulla". Hienonna punaista paprikaa, sipulia ja vihreitä sipulinvarsia tai korianteria ja ripottele ne keiton pinnalle lipun muotoon. Mutta älä askartele liian kauan, jotta keitto ei ehdi jäähtyä.

Tutustu mehevän avokadokeiton reseptiin täällä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla