Uusimmasta numerosta löydät muun muassa pääsiäisen parhaat karitsareseptit ja lammaspunkut, mutakakun ystävän leivonnaiset, huippukokin lasagnen, keväiset tipuruuat ja niille sovitetut täsmäviinit sekä lihakokki Mika Roiton pääsiäispizzan. Mukana myös pieni ravintolaopas Tallinnaan, siideri-ilmiön lyhyt historia sekä VTT:n tulevaisuusruuan gurun Lauri Reuterin haastattelu. Lehti on myynnissä 15.3.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Harrastajakokki

Täysin samaa mieltä, ero aikaisempiin vuosiin ja silloisiin laadukkaisiin resepteihin on älllistyttävä. Eipä taida nuo kasvissyöjä maailmanparantajat paljon ruoka Gloriaa tilailla. 

Gourmet nautiskelija

Glorian ruoka ja viini on muuttunut viime aikoina surkeaksi  vegehihhulireseptioppaaksi. En suosittele ja ainakin itse peruutan tilauksen. Viimeisessä lehdessä jopa kannen ruoka oli kuvottavan näköinen.  "Lukijalta" palstalle oli tietysti kerätty vegeä ylistäviä kommentteja jotta kaikki ymmärtäisivät vegeilyn autuuden.

Onnea valitsemallenne linjalle, olette onnistunee pilaamaan aikaisemmin hyvän lehden. Palataan asiaan muutaman vuoden kuluttua kun päätoimittajanne on saanut kenkää lehden levikin romahdettua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla