Somessa kiertää huhuja, joiden mukaan Kotipizza on siirtynyt tarjoamaan pelkkää pullovettä. Miten asia on?

Useat Kotipizzan asiakkaat ovat esittäneet sosiaalisessa mediassa kritiikkiä ketjun muuttuneesta juomapolitiikasta. Heille ei ole Kotipizzan eri pisteissä suostuttu enää tarjoilemaan hanavettä, vaan sen tilalle on tarjottu pullovettä. Ratkaisu vaikuttaa erikoiselta ketjulle, joka on viime aikoina erityisesti korostanut ympäristöasioita ja vastuullista yritystoimintaa.

Kotipizzan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokankaan mukaan kyse on väärinkäsityksestä.

"Se on totta, että olemme luopuneet vesikannuista. Pääasiallinen syy on ruokaturvallisuus, kannuissahan on esimerkiksi herpesriski."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Isokankaan mukaan muutoksella tavoitellaan myös tasalaatuisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kotipizza on jo viime kesänä ottanut valikoimiinsa Dropp-pulloveden, jonka tuotot lahjoitetaan Itämeren suojeluun. Hanavedestäkään ei ole ollut tarkoitus luopua kokonaan. 

"Asia on nyt yrittäjien vastuulla. Uskon, että linjastoihin rakennettavat vesihanat tulevat yleistymään, mutta heti kaikilla ei ole sellaisia tarjota. Tästä on sitten syntynyt käsitys, että olisimme kieltäneet hanaveden tarjoamisen kokonaan", Isokangas sanoo.

Lopettakaa maailmamme saastaam...

Voin vahvistaa että minulle ei kannuvettä myyty vaan tarjottiin pullovettä. Jo on järkyttävää: mereen syydetään muovia vuosittain yli kolmen sadan Silja Symphonyn painosta muovijätettä ja nämä aikovat kantaa vielä kortensa kekoon? Posketonta ahneutta jota yritetään selitellä muka hygienialla. Kannuvettä on tarjoiltu ravintoloissa vuosikymmeniä ilman ongelmia ja nytkö tämä sitten on ongelma? Kotipizza on ilmeisesti sitä mieltä että voi syöttää asiakkailleen mitä tahansa puppua. Nyt alkaa boikotti sekä kampanja kunnes hanavesi tekee paluun.

  • ylös 9
  • alas 10
Terveiset ex-asiakkaalta Kajaa...

Voin todeta omalta kohdaltani etten käytä ko firmaa enää, koska pakotetaan ostamaan pullovettä vaikka Suomen paras hanavesi = pohjavesi!

  • ylös 5
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla