Tästä artikkelista löydät koostettuna suosituimmat sinappiset broileriohjeet. Tämä juttu kannattaa tallentaa, sillä kun kerran kokeilet jotain näistä ohjeista, haluat varmasti palata siihen uudestaan ja uudestaan.

Jokin siinä yhdistelmässä vain toimii. Lähes kaikki Sopassa julkaistut sinappiset broileriohjeet ovat nouseet suureen suosioon. Ratkaisevaa tuntuu olevan voimakkaan dijon-sinapin käyttö ja sen terävimmän kärjen pyöristäminen kermaisella kastikkeella.

Sinappisen broilerin fani varaa jääkaappiinsa tavallista dijon-sinappia, karkeaa eli kokojyväistä dijon-sinappia sekä kuivattuja sinapin siemeniä. Kun nämä tuotteet löytyvät, saa aikaan mahtavan makuisia arkiruokia parhaimmillaan puolessa tunnissa. 

1. Sinappibroileri

Broilerin paistileikkeet pysyvät mehevinä ja niissä on paljon makua. Ne myös kypsyvät suhteellisen nopeasti, jos olet valinnut luuttomia leikkeitä. Tämä resepti valmistuu arki-iltana puolessa tunnissa, ja se tuo keittiöön upeita ranskalaisia tuoksuja. Maustamisessa käytetään kokojyväistä sinappia sekä rakuunaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Sinappikana

Tämä ohje on ollut pitkään suosituimpia Sopan ohjeita. Uunissa haudutetut broilerin rintaleikkeet tai koivet saavat makua sitruunasta ja pintaan sipaistusta sinapista. Kermasta, sinapista ja sinapinsiemenistä tehdään kastike, joka kaadetaan uunivuoan pohjalle, joten broilerileikkeiden pinta paahtuu mukavan rapeaksi.


3. Dijonin kana

Dijonin kanassa kannattaa käyttää rasvaisia koipireisiä, jotka saavat kypsyä uunissa rauhassa jopa ylikypsiksi. Koivet saavat pintaansa sipauksen sinappia, jonka päälle ripotellaan sinapin siemeniä. Koipien kypsyessä mukavan rapsakoiksi, ehtii tehdä maukkaan sinappi-hunajakastikkeen, joka viimeistelee makunautinnon.


4. Poulet yassa eli senegalilainen broileri

Senegalilaisessa ruokakulttuurissa on säilynyt vaikutuksia Ranskan hallinnon ajalta. Niinpä sieltä kotoisin olevassa puolet yassa -annoksessa broileri maustetaan muun muassa sinapilla. Voimakkaan dijon-sinapin lisäksi mausteena on sipulia, sitruunaa sekä hieman chiliä. Voimakkaan makuisista osasista huolimatta puolet yassa ei ole tyrmäävän mausteinen vaan maut ovat tyylikkäästi tasapainossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla