Kuva: <span class="photographer">iStock</span>
Kuva: iStock

Soppa365:n koukuttavimmaksi kasvisruokareseptiksi äänestettiin yksi ylivoimainen suosikki.

Soppa365:ssä vietettiin syyskuussa #rakastuvegeen-teemaa ja pyysimme teitä hyvä soppalaiset valitsemaan mielestänne koukuttavimman reseptin Sopan kaikkien suosituimpien vegereseptien joukosta. Vegeruoka oli määritelty tässä yhteydessä niin, ettei ruoka sisältänyt lihaa, kalaa tai kanaa. Ääniä annettiin yli 1000. Tulokset ovat nyt selvillä. Tadaa...

Voittaja eli Sopan koukuttavin vegeresepti on:

Porkkana-cashewpihvit!

Tämä nerokas kasvispihviresepti oli ylivoimainen voittaja, sillä noin 43,4 % vastaajista äänesti tätä reseptiä. Eikä ihme, sillä kun kerran olet opetellut tämän kasvispihvien kaavan, voit muunnella sitä mielesi mukaan. Tällä ohjeella kasvispihveistä tulee maukkaat ja terveelliset - ja mikä tärkeintä herkulliset!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Porkkana-cashewpihvien reseptin löydät täältä.

Toiseksi äänestyksessä tuli Nigellan couscous-halloumisalaatti (21%) ja heti Nigellan perässä kolmantena marinoitu kasvispasta (20,6 %). Neljänneksi ylsi äidinsörsseli avokadosta (noin 8,7 %) ja viidenneksi marinoidut Momofukun munat (noin 6,4 %).

Kiitos kaikille äänestäneille!

Kilpailu oli voimassa 25.8.–30.9.2016. Arvoimme palkintoja kaikkien vastanneiden kesken. Pääpalkintona arvoimme Eiringin laadukkaan Viper-mandoliinin (arvo noin 196 €). Sen lisäksi arvomme De Buyerin korkeareunaisen maalaispannun 28 cm (arvo noin 81 €) ja 3 kpl Glorian ruoka & viini -lehden 100 parasta -keittokirjaa.  Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla