Superisä tekee arkenakin rubia. Kuva: IStockphoto.
Superisä tekee arkenakin rubia. Kuva: IStockphoto.

Matsi alkaa tv:stä puolen tunnin päästä, lapset huutavat nälkää. Mitä teet?

Keräämme syyskuussa julkaistavaan Soppa365-lehteen isien arkiruokabravuureja, jotka syntyvät 30 minuutissa. Kerro meille, mitä ruokaa lapsesi santsaavat tai minkä annoksen osaat tehdä vaikka silmät kiinni. Vai onko arkibravuurisi ihan uusi keksintö tai kehitelmä kaapin löydöistä?

Lähetä reseptisi osoitteeseen soppa365@sanoma.com 15. kesäkuuta mennessä. Kirjoita otsikoksi "Isien tekemää ruokaa". Kirjoita viestiin muutamalla lauseella, miksi valitsit kyseisen annoksen, mitä lapsesi ruuasta sanovat ja/tai miten resepti on syntynyt. Julkaisemme juttujen yhteydessä myös valokuvan isästä, eli sinusta, ja aivan mahtavaa on, jos lapsesi ovat samassa kuvassa. Jos sinulla on jo nyt juttuun sopiva kuva, voit liittää senkin viestiin (kuvan alkuperäisessä koossa).

Kysymyksiä? Lähetä viestiä meille Facebooksissa tai Twitterissä. Tehdään syksystä yhdessä entistäkin herkumpi!

- Soppa-jengi -

Rosee toimii buffetissa täydellisesti, ja tämän viinin hinta pelastaa juhlien budjetin.

Mikä? Espanjalainen Raimat Rosada 2016 (10,89 e) on loistava yleisviini kevään kemuihin ja juhlabuffetteihin.

Millainen? Herkullisen hedelmäinen, mutta kuiva. Kirsikoiden ja mansikoiden aromia ryhdittää mukava mausteisuus.

Minkä kanssa? Buffetin yleisviiniksi. Erityisen hyvin viini sopii paahdettujen kasvisten ryydittämien salaattien sekä lohen, paahtopaistin ja kanan seuraan.

Viinisuositus: Tuomas Tanttu. Lisää Tantun viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Kuva: Alko

Upeasti uudistuneesta Glorian ruoka & viini -lehdestä löydät herkullisimmat ratkaisut kevään juhlaputkeen: suuri kuohuviinitesti, raparperisima, etukäteen valmistuvat ja pieneen tilaan mahtuvat suolaiset levypiirakat, upeat täytekakut sekä huippukokin yllättävät mokkapalat. Mukana myös opas New Yorkin ravintoloihin, maistuvimmat alkoholittomat kuohujuomat sekä viinintekijä Outi Jakovirran haastattelu. Lehti on myynnissä 19.4.