Helpoin tapa päästä pääsiäisenä suklaan makuun on tietysti suklaamunat. Jos haluat panostaa suklaiseen jälkiruokaan hieman enemmän, valitse tästä herkkukavalkadista mieleisesi.

Nopea suklaa-appelsiinimousse

Suklaa ja appelsiini ovat aina toimiva pari. Appelsiini tuo täyteläiseen mousseen ripauksen kevättä. Tässä moussessa on mielenkiintoinen raaka-aine on myös vaahtokarkit, jotka sulatetaan suklaan ohessa vaahtoon. Tämän jälkiruoan voit valmistaa jo etukäteen ja nostaa jääkaapista suoraan tarjolle.

Suklaa-appelsiinimoussen ohje löytyy täältä.

Kinderjuustokakku

Olisiko kinderkakku tämän pääsiäisen jälkiruokahitti? Suklainen pohja ja valkosuklaatäyte mukailevat tunnetun yllätysmunan makuja ja päälle lusikoitava pehmeä maitosuklaamousse viimeistelee kokonaisuuden. Tämä on todellinen suklaan ystävän unelmakakku!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjeen kinderjuustokakkuun löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Granaattiomena-browniet

Tumman suklaiset browniet valmistuvat nopeasti ja gluteenittomasti. Browniet käyvät granaattiomenan siemenillä ja kermavaahtonokareella koristeltuna tuhdimmaksi jälkiruoaksi, mutta maistuvat myös kahvin kera.

Granaattiomena-brownien ohje löytyy täältä.

Valkosuklainen pashakakku

Tässä kakussa on kaikkea: pashaa, valkosuklaata, tuorejuustoa, konvehteja... Perinteinen pasha saa modernimman muodon juustokakkuun yhdistettynä. Valmista kakku edellisenä päivänä ja anna hyytyä jääkaapissa. Koristelu on helppo, mutta näyttävä: Nostele suklaakonvehteja kauniiseen asetelmaan kakun pinnalle. Tällä tyylikkäällä kakulla hurmaat vieraasi varmasti!

Ohjeen valkosuklaiseen pashakakkuun löydät täältä.

Klassinen suklaafondant

Hienostunut ja juhlava fondant sopii aterian lopetukseksi pääsiäisenäkin. Jälkiruoan kypsennys vaatii hieman tarkkuutta, mutta palkitsee valmistajansa juoksevalla suklaasydämellä. Tarjoa fondant kumoamalla se juuri uunista tulleena lautasella ja annostele rinnalle nokare kermavaahtoa tai jäätelöä ja tuoreiden marjojen kera.

Suklaafondantin ohjeen löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla