Maailman helpoin äitienpäiväkakku kaunistuu ja raikastuu ihanilla marjoilla. Valitse kolmesta superhelposta kakusta reseptisi äidin suosikkimarjan mukaan.

Äiti haaveilee, että äitienpäiväkakku on raikaa ja kaunis. Isä ja jälkikasvu haluavat tehdä jotain maukasta, mutta silti helppoa. Näissä kolmessa ihanassa marjakakussa kohtaavat kaikkien toiveet!

1. Mansikka nostaa äidin kannat kattoon

Mansikka on monen äidin suosikki. Jos haluat ottaa äitienpäivänä varaslähdön mansikkasesonkiin, kokeile tätä helppoa ja suloista purkkikakkua. Kun kakun valmistaa purkkiin, ei tarvitse stressata kuorruttamisesta tai koristelusta. Silti kakku on soma ja näyttävä; kuin lahja, jonka voi ojentaa suoraan äidille. Voit leipoa itse helpon kakkupohjan purkitusta varten tai osta kaupasta valmista kuivakakkua tai käytä kakun sijaan murusteltuja keksejä tai marenkeja. Purkkikakut voi valmistaa piiloon jääkaappiin jo edellisenä iltana.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjeen purkitettuun mansikkakakkuun löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Valloittava vattupläjäys

Vadelma on aina herkkä ja kaunis valinta kakun päälle. Tähän unelmaiseen vadelmakakkuun makeasta pitävä äiti ihastuu varmasti. Kakun pohjaa ei tarvitse edes leipoa vaan se pyöräytetään suitsait suklaasulasta ja pähkinöistä. Kakussa hyvää on myös se, että siitä saa ronskeilla otteilla helposti näyttävän: murustele päälle marenkia, ripottele marjoja ja kaada lakritsikastiketta. Valmista pohja edellisenä päivänä ja kokoa kakku aamulla ennen äidin herättämistä.

Ohjeen vadelmaiseen äkkimakeaan marenkikakkuun löydät täältä.

3. Pistä äidin suu mustikalle

Mustikkakauteen on vielä aikaa, mutta herkullinen mustikkakakku valmistuu pakaste- tai pensasmustikoista. Helppo sekoittettava taikina syntyy suoraan voideltuun kakkuvuokaan ja säästää mukavasti kulhotiskissä. Nektariinin sijaan kakun pinnalle voi paloitella myös säilykepersikoita tai -aprikooseja. Kakku valmistuu niin helposti, että sen voi leipoa äitienpäivän aamuna ja tarjota haaleana vaniljajäätelön kera.

Ohjeen mustikka-nektariinikakkuun löydät täältä.

Etkö löytänyt mieleistä kakkua? Täältä saat lisää ideoita äitienpäivään sopiviin kakkuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla