Kevään juhlien tarjoiluissa vähemmän on enemmän. Älä ahnehdi ruokien määrässä. Tee muutama oivaltava ja herkullinen ruoka, se riittää. Samalla saat tarjoilun sujumaan. Rakenna helppo buffetti kevään valmistujaisiin niin, että saat kaiken tehtyä edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan. H-hetkellä voit nostaa ruuat pöytään ja nauttia juhlista.

Tervetulomaljaksi  värikäs shotti 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Surauta hedelmäiset shotit edellisenä päivänä kannuihin ja jääkaappiin tekeytymään. Vihreässä juomassa pinaatti, fenkoli ja kesäkurpitsa ovat saaneet kaveriksi appelsiinimehua. Keltaisen juoman maku tulee makeasta cantaloupe-melonista, inkivääristä ja limetistä. Punaisen juoman sekoitus on  vesimeloni, paprika ja ripaisu chiliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tästä löydät kesäkurpitsa-, canaloupe- ja vesimelonishottien - ohjeet.

 

Unohda voileipäkakku ja osta tarjolle mureaa leipää

Oikaise ja osta valmis rapeakuorinen maalaisleipä. Tee höysteeksi leivälle erilaisia tahnoja ja graavaa lohta, jonka maustat erilaisilla ripotteilla. Jokainen voi rakentaa lohileivän oman makunsa mukaan.

Tästä löydät graavilohen ohjeen.

Tästä löydät tahnojen ohjeet.

 

Salaattibaari jokaiselle 

Runsaan näköinen salaattibuffa syntyy näppärästi. Nosta tarjolle rapeaa vihersalaattia ja marinoi seuraan sipuleita, porkkanoita ja kesäkurpitsaa. Lihanystävälle kylmänä tarjottava marinoitu appelsiinipossu on kielenvievä herkkupala salaatin joukossa. Kasvisten ystävä lisää annokseen linssejä ja bulguria.  

Tästä löydät salaattibaarin ohjeet.

 

Juomaksi alkoholiton booli

Inkivääri-limettibooli taittaa janon ja toimii ruuan kanssa. Tee juoman pohja edellisenä päivänä. Lisää kivennäisvesi ja jäät juuri ennen juhlia.

Tästä löydät inkivääri-limettiboolin ohjeen.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla