
Ruokatoimittaja Christina Aaltio kokosi kevätjuhlapöydän seitsemän uutta hittiä.
Tarjoa salaatteja jotka säilyvät noutopöydässä raikkaina, pinaattipiirasta ja tillipestolla höystettyä graavilohta. Leivo makeaksi tarjottavaksi raparperinraikas krokantinmuruilla kuorrutettu juustokakku.
Antipastosalaatti Italian ystäville
Raikas ja keväinen saalaatti, joka maistuu kaikille. Tarjoa balsamicosiirappi erikseen, niin salaatti pysyy tarjoilukunnossa pidempään.
Linssi-sitruunasalaatti on raikas herkku
Tästä salaatista kasvisyöjät riemastuvat. Belugalinsseillä ryyditetty salaatti vie nälän ja maistuu sellaisenaan tai maalaisleivän kaverina.
Parmesaanipiparit maistuvat timjamille ja juustolle
Nämä piparit maistuvat myös keväällä. Helppo herkku, jonka voi valmistaa reilusti etukäteen.
Graavilohen juju on tillipesto
Lohi on puffaklassikko, ja tillipestoon hurautetut paahdetut cashewpähkinät tekevät siitä juhlapöydän puheenaiheen.
Pinaattipiiras muuttuu juhlavaksi koristeilla
Edullinen juuston ja pinaatin liitto toimii loistavasti noutopöydässä. Koristele parmankinkulla, oliiveilla ja kirsikkatomaateilla, sillä ne eivät nuukahda pöydässä.
Maalaisleivän sisältä löytyy tuorejuustoa
Itseleivottu maistuu juhlalta. Samalla säästät reilusti kustannuksissa.
Raparperijuustokakussa on pumpulinpehmeää mascarponea
Gluteeniton kakku tekeytyy meheväksi yön aikana. Unohda kermapursotukset ja koristele kakku mantelikrokanteilla.