Niin raikkaan näköistä, että jano tuli! Kuva: <span class="photographer">Panu Pälviä</span>
Niin raikkaan näköistä, että jano tuli! Kuva: Panu Pälviä

Booli on helppo tapa tarjota virkistävät juotavat isollekin juhlaväelle. Tänä kesänä päivität perusboolin jännittäväksi esimerkiksi kurkulla, jäätelöpalloilla tai vihreällä teellä.

Villi sitruunasorbettibooli

Tälle kulholle tenavat eivät pääse vaan aikuiset saavat nautiskella jädensä rauhassa. Sitruunasorbettiboolin juju on sorbetti- tai jäätelöpallot jääpaloina! Tämä on myös sitrusten ystävän lempibooli: sitruunaa, appelsiinia ja iki-ihanaa limoncelloa! Pyörittele pallot jo edellisenä päivänä pakastimeen, jolloin ne päätyvät uiskentelemaan sitrusmereen mahdollisimman kylminä. Tämä booli pitää tosin nauttia pikaisesti!

Sitruunasorbettiboolin ohje löytyy täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Punastelevan morsiamen booli mansikasta ja raparperista

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mansikka ja raparperi ovat alkukesän tehokaksikko, joka suloistuttaa tämän juhlavan boolin. Punastuneen morsiamen booli ei ole vain kesän nuorikkojen yksinoikeus vaan booli sopii kaikenlaisiin kesäjuhliin mainiosti. Syötävillä kukilla saat boolille herkän ilmeen.

Punastuvan morsiamen boolin ohje löytyy täältä.

Viileä ja valloittava kurkkubooli

Kurkku on nyt niin kuumaa, että vanha sanonta viileästä kurkusta saa jäädä unholaan. Kurkku antaa boolillekin ihanan raikkauden ja vehreyden. Tämän boolin hauska idea on jäädyttää jääpalat viinirypäleistä. Rypälejääpalat eivät laimenna boolia (ne ovat muuten herkkua myös sellaisenaan pakastimesta syötynä).

Kurkkuboolin ohjeen löydät tästä.

Pirteä mojito-jääteebooli

Kukapa ei voisi vastustaa juuri valmistettua mojitoa! Jotta kenenkään ei tarvitsisi toimia baarimikkona koko juhlien ajan, valmista jättimojito boolikulhoon. Vihreä tee antaa uuden säväyksen tuttuun mintun, limetin ja rommin makuun. Tämä on booli, joka hupenee hetkessä!

Mojito-jääteeboolin ohjeen löydät täältä.

Värikäs marjatarhanbooli

On aivan oikein ja ok nauttia myös perinteisemmästä pakastetuilla marjoilla jäähdytetystä boolista. Marjatarhanbooli sopii niin pihabileisiin kuin synttärijuhliinkin. Boolissa maistuvat ainakin raparperi, karpalo ja sitruksetkin. Marjat voit valita oman makusi mukaan.

Marjatarhanboolin ohjeen saat täältä.

Sankria

Kiva, kun kolmen reseptit linkit eivät auenneet tai "etsimääsi sivua ei löytynyt".

Muuten näytti herkulliselta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla